hotness 0
News

Eerste geruchten over Pokémon Sun & Moon-versie voor Nintendo Switch verschijnen

Gepost door

Waar Amerika vandaag met Pokémon Sun & Moon aan de slag kan, moeten wij nog wachten tot komende woensdag. Geheel in traditie komt de game met twee versies uit, maar vandaag verschenen de eerste geruchten voor een derde versie op de Nintendo Switch.

Game Freak vertelde ons pas geleden nog dat ze niet wisten of de serie verder zou gaan op Nintendo’s aankomende platform, maar Eurogamer meldde vandaag dat meerdere bronnen dat er een versie aankomt. Pokémon Stars, de werknaam van de game, zou al een tijd voor de Switch in de maak zijn en de afgelopen maanden plaats hebben gemaakt voor de afwerking van de 3DS-versies.

Net als andere derde versies, zoals Yellow, Crystal, Emerald en Platinum, zal Stars de uitgebreidste versie zijn van de nieuwe Pokémon-games. Pokémon zouden via de Pokémon Bank uit te wisselen zijn tussen de twee platformen.

Volgens Eurogamer is op onderstaand screenshot een HD-model uit de eerste teaser van de game uit februari te zien, waarin gewerkt wordt aan Pikipek. Pokémon Stars zou eind 2017 uit moeten komen.


 

0 reacties op "Eerste geruchten over Pokémon Sun & Moon-versie voor Nintendo Switch verschijnen"