hotness 0
News

Electronic Arts heeft twaalf games gepland staan voor fiscaal 2021

Gepost door

In de plannen van uitgever Electronic Arts staat te lezen dat ze voornemens zijn om in het fiscale jaar van 2021, dat loopt van 1 april 2020 tot 31 maart 2021, twaalf spellen uit te brengen. Hiervan zullen er acht ontwikkeld zijn door interne studio's, terwijl er vier door externe ontwikkelaars worden gemaakt.

Welke spellen precies allemaal in de maak zijn weten we natuurlijk niet, maar het is al bevestigd dat FIFA 21 en Madden 21 eraan komen, waarmee we al twee van de acht interne games weten. Daarnaast zou VR-game Medal of Honor: Above in 2020 moeten verschijnen en lijkt het niet aannemelijk dat die nog voor 1 april uitkomt. In het rijk van speculatie is de kans groot dat nieuwe delen van NHL en Need for Speed in de maak zijn en dat gewerkt wordt aan een Star Wars-spel. Daarnaast is Dragon Age 4 ook nog altijd in de maak bij Bioware.

Qua de externe partners weten we enkel dat de Command & Conquer: Remake in de maak is, maar in wat voor staat die verkeerd is niet bekend. Of dit een van de vier games is die gepland staat is dan ook moeilijk te zeggen.

0 reacties op "Electronic Arts heeft twaalf games gepland staan voor fiscaal 2021"