hotness 0
News

Elite-stijl controllers voor Nintendo Switch op komst

Gepost door

PowerA, een door Nintendo erkende fabrikant van accessoires voor de Nintendo Switch, zal op korte termijn met nieuwe controllers voor het device komen, die nog het meeste doen denken aan de Elite controllers voor de Xbox One.

De vergelijking met de Elite controllers gaat verder dan de uiterlijke overeenkomsten die sommige allicht zullen zien. De nieuwe controllers zullen namelijk, net zoals de Elite, extra knoppen bevatten die op de reguliere JoyCons en Pro controllers voor de Swich ontbreken. En dat is nog niet alles.

De extra knoppen kun je zelf programmeren en kunnen bijvoorbeeld worden uitgerust met knoppencombinaties. Dit kan een (oneerlijk) voordeel opleveren in competitieve spellen, zoals fighting games. Anderzijds kan dit echter ook het leven van menig gamer met een beperking aanzienlijk makkelijker maken.

Deze controller komt in zes varianten, welke je hieronder kunt bewonderen, en zal goedkoper zijn dat het officiĆ«le materiaal van Nintendo. En met goede reden! Want hoewel de controller van PowerA extra knoppen en opties heeft, heeft het geen Infrarood-scanner, geen NFC-scanner voor de amiibo en geen HD Rumble.


0 reacties op "Elite-stijl controllers voor Nintendo Switch op komst"