hotness 0
News

Enkele DICE-medewerkers laten zich uit over Call of Duty: Infinite Warfare

Gepost door

Call of Duty en Battlefield; het zijn twee franchises die al jaren lang lijnrecht tegenover elkaar staan. De eerste verkoopt echter al jaren beter, iets wat sommige medewerkers van Battlefield-ontwikkelaar DICE overduidelijk niet in de koude kleren is gaan zitten.

Na de onthulling van Infinite Warfare besloten enkele werknemers dan ook hun onvrede te uiten op social media. Een van die werknemers was Roland Smedberg, Video & Media Editor bij DICE, die de game volledig door het slijk haalde.

Smedberg bekritiseerde de 2010 graphics en de montage van de video, evenals onder andere de lichteffecten. Overigens plaatste hij later een verontschuldiging, vermoedelijk onder druk van zijn werkgever.




Smedberg was echter niet de enige die zich uitliet over de trailer van Infinite Warfare. Ook Randy Evans en Julian Manolov lieten zich neerbuigend uit over respectievelijk de graphics en het gebrek aan gameplay in de video, terwijl Dennis Brännvall zich professioneler opstelde en Infinity Ward een positief bericht stuurde. Of dit welgemeend is, is iets wat veel mensen betwijfelen, maar het is in ieder geval beter voor het imago van DICE en de sfeer binnen de game-industrie.



 

0 reacties op "Enkele DICE-medewerkers laten zich uit over Call of Duty: Infinite Warfare"