hotness 0
News

Ensemble Stars!!Music wordt vertaald naar het Engels

Gepost door

In Japan is de game Ensemble Stars!!Music een vrij populaire game op de smartphone. Terwijl in Japan de game een grote schare fans heeft, is in de Westerse landen de game niet heel bekend. Daar komt nu mogelijk verandering in. Vandaag is aangekondigd, dat er wordt gewerkt aan een Engelse vertaling voor de game en is het mogelijk gemaakt om te pre-registreren voor de release.

De game gaat over een groep van 49 idolen. Idolen zijn tieners en twintigers in de Japanse entertainmentindustrie die in Japan als aantrekkelijk worden beschouwd. Ze dragen specifieke kleding die populair is in de huidige Japanse popcultuur.  De 49 idolen zijn geslaagd aan de Yumenosaki Academy, een prestigieuze kunstschool met een hoge reputatie als het komt op het leveren van getalenteerde idolen. Deze populaire jongeren worden lid van een agentschap die bekend staat als Ensemble Square. Met dit agentschap gaan ze proberen hun dromen te achtervolgen om echte sterren te worden.

In Ensemble Stars!!Music speel jij als één of meerdere van deze idolen en ga je proberen er een beroemdheid van te maken. De game is een ritmische muziek-game, waarbij je op de beats van de muziek een knoppen-combinatie op de smartphone in moet drukken. Iedere idool heeft zijn eigen verhaallijn, waardoor je mee kan leven met het personage dat je speelt.

Klinkt dit als iets waar je wel oren naar hebt? Klik dan hier.

0 reacties op "Ensemble Stars!!Music wordt vertaald naar het Engels"