hotness 0
News

Er komt een nieuwe game van de ontwikkelaar van A Way Out

Gepost door

Update: Reveal trailer toegevoegd

Origineel bericht: Ontwikkelaar Hazelight komt op 26 maart 2021 met een nieuwe game genaamd It Takes Two, waarin co-op weer centraal staat. De nadruk ligt op 'weer', aangezien we eerder al in de game A Way Out konden ervaren hoe goed de ontwikkelaar is in het maken van games waar samenwerking in centraal staat. De game verschijnt voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

In A Way Out speelden we twee bajesklanten die de weg naar vrijheid zochten. Hierin speelden beide spelers een personage en konden ze hierin hun eigen keuzes maken. Het was een innovatief concept dat nu verder wordt uitgewerkt. In It Takes Two speel je als Cody of May, een ouderlijk stel dat uit elkaar dreigt te gaan. Dochterlief maakt kleine poppetjes van haar ouders en deze komen plots tot leven, waarna jouw avontuur begint.

Het is het begin van een hartstochtelijke reis met een vleugje humor en romantiek. Samen met Dr. Hakim, een soort Dr. Phil in boekvorm, beleef je magische coöperatieve momenten zoals we dat van A Way Out gewenst zijn. It Takes Two lijkt echter minder rauw en wat meer sprookjesachtig.

Verder heeft de ontwikkelaar al bekend gemaakt dat de Friends Pass weer beschikbaar zal zijn. Hierdoor hoeft maar één iemand het spel te kopen en kan het vervolgens vrienden uitnodigen om mee te spelen.

 

           

0 reacties op "Er komt een nieuwe game van de ontwikkelaar van A Way Out"