hotness 0
News

Er komt een Rampage-film met The Rock in de hoofdrol

Gepost door

Jaren geleden, in de tijd voor 3D-games en HD-graphics, was er een game genaamd Rampage. Deze game verscheen onder andere voor consoles van Atari, Sega en Amstrad, waar het op wisselende kritieken kon rekenen. Dat is echter schijnbaar genoeg om 31 jaar na release een eigen film te krijgen.

In Rampage de film maken we kennis met Davis Okoye, gespeeld door Fast & Furios-ster Dwayne 'The Rock' Johnson;  een primatoloog die de zorg draagt over een zeldzame albino zilverrug gorilla genaamd George. Okoye voelt zich helemaal thuis in rol als dierenverzorger, daar hij beter op kan schieten met dieren dan mensen. Wanneer George gebruikt wordt om een experimenteel serum te testen, groeit hij echter in rap tempo en wordt hij steeds nukkiger, tot hij uiteindelijk losbreekt en tumult in Chicago veroorzaakt.

Tot overmaat van ramp is George niet het enige dier dat is blootgesteld aan het serum, waardoor The Rock ook nog moet opboksen tegen een gigantische wolf en krokodil, terwijl hij ondertussen tevens nog zijn vriend probeert te redden.

Rampage zal in april van volgend jaar in de bioscoop te zien moeten zijn en wordt geregisseerd door Brad Peyton. Andere rollen in de film zijn weggelegd voor Naomie Harris als genetisch wetenschapper Dr. Kate Caldwell, Jeffrey Dean Morgan als overheidsagent Harver Russell en als schurk Claire Wyden, vertolkt door Malin Akerman. Jason Liles zal het motion capture werkt voor George leveren, die uiteraard als CGI verschijnt.

0 reacties op "Er komt een Rampage-film met The Rock in de hoofdrol"