Er komt eindelijk een nieuwe Crash Bandicoot!

Crash Bandicoot 4: It's About Time
TBA
Platform
nee
PlayStation 4, Xbox One

Een officiële bevestiging mag er dan wel nog niet zijn, maar toch zijn wij er zeker van: Crash Bandicoot 4: It's About Time is onderweg.

De eerste geruchten over de game begonnen de rondte te doen toen de game werd gevonden op de Taiwanese Digital Game Rating website. Uit ervaring weten we echter dat dat in de praktijk niet bijster veel betekent. Dergelijke listings worden immers vaak vastgelegd, simpelweg voor het geval dat. Maar toen kwamen de andere hints.

Kotaku ontving een e-mail van hun contactpersoon bij Activision, met daarin een puzzel met een Crash-thema, terwijl ontwikkelaar Toys For Bob op Twitter een onthulling begon te teasen. Bedenk je dan even dat deze ontwikkelaar verantwoordelijk was voor zowel de Spyro als Crash remakes én de twee series verenigde in Skylanders: Imaginators en de komst van Crash Bandicoot 4 lijkt een zekerheidje...tenzij Activision ons bewust op een dwaalspoor zet.

Zoals je kon verwachten begonnen al snel meer details op te duiken, waaronder een releasedate. En hoewel we daar niet zo stellig over durven te zijn als over het bestaan van de game zelf, lijkt de datum van 9 oktober een hele reëele.

Bron: Kotaku

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner