hotness 0
News

Er komt voorlopig geen nieuwe Deus Ex-game

Gepost door

Goede reviews zijn helaas geen garantie voor goede verkopen, zo ook bij Deus Ex: Mankind Divided. Uitgever Square Enix heeft daarom besloten om de serie in de koelkast te zetten.

Deze beslissing heeft geen impact op A Criminal Past, de tweede DLC voor Mankind Divided. Deze zal gewoon zoals gepland ergens in februari gaan verschijnen en de gebeurtenissen voor het hoofdverhaal vertellen.

Dat Eidos Montreal voorlopig niet aan een nieuwe Deus Ex-game werkt is overigens geen verrassing. De studio is immers al ingeschakeld voor een deal tussen Disney en Square Enix om games te maken die zich gaan afspelen in het Marvel-universum. Hiernaast werkt het naar verluidt ook aan een derde game in de Tomb Raider-reboot, waarvan het bestaan lekte nadat een onvoorzichtige ontwikkelaar informatie op zijn laptop zichtbaar liet staan tijdens een treinrit.

Bij verzoek om commentaar liet Square Enix het volgende weten: ''Hoewel we nog steeds werken aan het uitbreiden van het Deus Ex-universum, naast het werken aan nieuwe content en updates voor Deus Ex: Mankind Divided, wijden we ons talent ook toe aan het werken met Crystal Dynamics en Marvel voor The Avengers Project.''

0 reacties op "Er komt voorlopig geen nieuwe Deus Ex-game"