hotness 0
News

Er lijkt een nieuwe Tony Hawk-game aan te komen

Gepost door

Hoewel uitgever Activision nog niets officieel bekend heeft gemaakt, lijkt het erop dat een nieuwe Tony Hawk-game bij het bedrijf in de maak is. Dat valt althans op te maken uit verschillende aanwijzingen die recentelijk zijn gevonden.

Laten we beginnen met de vaagste: Sabi. Deze lekker heeft zich afgelopen E3 bewezen als iemand die zeer veel informatie vroegtijdig weet te bemachtigen en volgens zijn bron bij Activision, doen verschillende demo's en prototypes van de eerste twee games intern bij de uitgever de rondte. Wat dit betekent weet hij niet, maar er zijn tal van mogelijkheden. Daarbij kan worden gedacht aan remakes of remasters, maar ook een nieuwe engine waar deze mee getest worden en die gebruikt gaat worden bij een volledig nieuw deel in de serie.

Dat de kans groot is dat een nieuw deel in de maak is, blijkt uit een recente podcast waar Lizzie Armanto bij aanwezig was. Daar ging het over Pro Skater 5, waarin Armanto speelbaar was, waarna ze een opmerkelijke uitspraak deed. Hij, als in Tony Hawk, zou namelijk met ''nog een'' op de proppen komen, waarin zij ook weer speelbaar zou zijn.

Een dergelijke uitspraak is natuurlijk al een behoorlijke red flag, maar wat bevestigd dat dit waarschijnlijk een ongelukkige verspreking was, is het feit dat de podcast in kwestie op plaatsen als YouTube gecensureerd is, waardoor de uitspraak in kwestie niet meer te horen is. Enkel op Soundcloud is die voor nu intact en kunt je het rond de 125ste minuut horen.

0 reacties op "Er lijkt een nieuwe Tony Hawk-game aan te komen"