hotness 0
News

Ervaar alles wat Trainz 19 te bieden heeft met deze free trials

Gepost door

Meer dan wat dan ook, staat Trainz Railroad Simulator bekend om zijn absurde hoeveelheid DLC met een al net zo absurd prijskaartje. En hoewel ontwikkelaar N3V Games die natuurlijk hoopt te verkopen, begrijpt het ook wel dat de meeste mensen niet zulke bedragen over de balk gaan smijten.

Daarom biedt het naast eenmalige aankopen ook abonnementen aan, welke bijvoorbeeld toegang geven tot de basis game, specifieke premium opties of de volledige catalogus van DLC. En die kun je nu zelf proberen met de free trials voor nieuwe leden.

Concreet er drie trials beschikbaar, welke alleen vereisen dat je een creditcard hebt. Je kunt binnen de eerste maand de verlenging stopzetten, zodat je niets betaald, maar helaas kun je daar desondanks niet omheen. Is dat geen bezwaar dan kun je de volgende trials proberen:

  • First Class Ticket trial, gebruik code FCTFREE
  • Trainz Plus trial, gebruik code TRAINZPLUSFREE
  • Silver Class trial, gebruik code SILVERFREE

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door N3V Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Ervaar alles wat Trainz 19 te bieden heeft met deze free trials"