hotness 0
News

Ervaar Dark Souls III nu zelf met korting

Gepost door

Als je jezelf een gamer noemt, heb je ongetwijfeld gehoord van Dark Souls. De trilogie van fromsoftware staat bekend om zijn bikkelharde moeilijkheidsgraad, die spelers vaak afschrikt voor ze überhaupt aan de game beginnen.

Ondanks dit zijn er een hoop gamers die stiekem toch wel eens de gok willen wagen en als gevolg twijfelen of ze de spellen wel of niet moeten aanschaffen. En speciaal voor hun delen wij nu deze aanbieding van het derde deel in de serie.

Beginnen met het derde deel lijkt allicht vreemd, maar gezien hoe de games met verhaalvertelling omgaan, hoeft dit geen belemmering te zijn. Profiteer daarom nu van 60% korting als je het spel op PSN koopt. En mocht de game bevallen, dan kun je ook nog de Season Pass nadien erbij halen met 40% korting.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony, fromsoftware of Bandai Namco, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Ervaar Dark Souls III nu zelf met korting"