Evoland: Legendary Edition krijgt een fysieke release voor PlayStation 4

Evoland: Legendary Edition
17/02/2019
RPG
nee
PlayStation 4, Switch

Elk tijdperk had wel zijn toonaangevende RPG’s. We hebben enkel bepaalde muziek, gebeurtenissen en/of gevechtssystemen nodig om weer helemaal terug te vliegen naar onze jeugd. Evoland is niet zo’n game; het is een vrij moderne game, maar wel een die het verleden van de RPG viert. In Evoland 1 en 2 maak je een reis door het verleden inclusief bijbehorende muziek, visuele stijlen en gevechten. Een virtueel museum verpakt in twee games.

Uitgever Red Art Games werkt samen met de ontwikkelaar Shiro Games om Evoland: Legendary Edition gelimiteerd in fysieke vorm uit te brengen voor PlayStation 4. Deze uitgave staat gepland voor het derde kwartaal van 2020. Deze fysieke game bevat Evoland 1 en 2 en brengt je tweemaal van de pixelige oorsprong tot aan de 3D HD gameplay die we vandaag zo gewend zijn.

Je kunt de game alvast reserveren vanaf 11 juni. Denk er dan ook gelijk over na of je de soundtracks op LP zou willen hebben. Deze komen ook beschikbaar in het derde kwartaal. Hiervan worden er per deel vijfhonderd gedrukt, verpakt in sleeves met origineel artwork.  Voor meer informatie en prijzen ga je naar Red Art Games.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner