hotness 0
News

Evolve krijgt betalende DLC, maar de maps zijn altijd gratis

Gepost door

Ontwikkelaar Turtle Rock heeft DLC map packs aangekondigd voor hun monsterlijke FPS Evolve. Het goede nieuws is dat die content volledig gratis zal worden aangeboden.

Na de ‘Big Alpha’ van een paar weken terug heeft Evolve nu de laatste rechte lijn naar de officiĆ«le lancering in 2015 ingezet. Ontwikkelaar Turtle Rock heeft laten weten dat ze nieuwe maps zullen vrijgeven na de launch in de vorm van gratis DLC.

De reden achter dit gratis-verhaal is volgens Turtle Rock te zoeken bij de Evolve-community. De ontwikkelaar wil dat spelers altijd samen kunnen spelen en bijvoorbeeld niet van een server worden gekickt, omdat ze een map niet bezitten.

Toch zal de first-person shooter ook betalende DLC hebben. Die komt er in de vorm van nieuwe Hunters en Monsters. FPS-fans: steek dus alvast maar een passage over hoe je geld nodig hebt om monsters te bestrijden in je nieuwjaarsbrief aan je suikeroom. Let er enkel voor op dat ze je geen geplastificeerde matras cadeau doen in plaats van geld. In dat laatste geval leek je betoog over monsters wellicht te hard op dat van een potentiƫle bedplasser met nachtmerries.

0 reacties op "Evolve krijgt betalende DLC, maar de maps zijn altijd gratis"