hotness 0
News

Evolve krijgt eind april twee nieuwe maps

Gepost door

Het gebrek aan content waar Evolve mee te kampen heeft wordt eind april voor het eerst aangepakt. Dan zullen er namelijk twee nieuwe maps gratis te downloaden zijn, waarop alle soorten modi te spelen zijn. De maps dragen de naam 'The Broken Hill Mine' en 'Broken Hill Foundry'. Beide zorgen weer voor een compleet nieuwe dynamiek door voor- en nadelen in de map te bieden.

'The Broken Hill Mine' belooft een hectische map te worden, waarin je als monster geen zeeën van ruimte lijkt te genieten. Echter is één screenshot het enige wat we ver de map weten, dus het is nog gissen wat er zich daadwerkelijk in de afspeelt. De map brengt wel twee extra's voor Evacuation met zich mee. Als de hunters winnen zullen de mining drones namelijk veranderen in shield drones. Wint het monster, dan zal deze de mijnboor slopen en de gehele omgeving instabiel maken, met als gevolg de nodige aardbevingen. Hierdoor zijn de vogels gevlucht en krijg je van hen geen aanwijzingen meer over waar het monster zich bevindt.

De tweede map met de naam 'Broken Hill Foundry' heeft meer weg van een verlaten stadje met de nodige neon-borden. De rijkelijke aanwezigheid van stroom zorgt bij een overwinning van de hunters voor een jetpack die je kunt superchargen. Het monster kan vanuit de gieterij aan borium-gas komen, waarmee de mêlee aanvallen van het beest aanzienlijk effectiever zullen zijn.

Zoals eerder gezegd zal de content eind april gratis ten tonele verschijnen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

0 reacties op "Evolve krijgt eind april twee nieuwe maps"