hotness 0
News

F1 kan de FIFA van Codemasters worden

Gepost door

Codemasters CEO Rod Cousens meldde in een interview met MCV dat de toekomst er zeer positief uitziet voor de F1-franchise. Hij zou zelfs durven stellen dat F1 de FIFA-reeks wordt voor Codemasters. Daarmee zou er elk jaar een nieuwe game verschijnen.

Codemasters' licentie blijft geldig tot en met 2012. In die tijdspanne wil men nog naast de klassieke versies ook een browsergame en een game dat speciaal gericht is op kinderen. Ze geloven dat na deze periode het geen probleem zou mogen zijn om een nieuwe licentie vast te krijgen. De verworven licentie hebben ze door hun ervaring met racegames gekregen en niet via een grote som geld, volgens Cousens.

“There’s no reason why F1 can’t be as established and important a part of our annual release schedule as FIFA is to EA. I believe we won this licence because racing games are in the DNA of Codemasters."

“Other companies would have paid more, but it came down to the quality of the game.“

“Someone would have to really go some way to beat us. And I’m not sure who’s out there that could do that.”

F1 2011 is intussen reeds aangekondigd en zal heel wat verbeteringen aan het spel toevoegen ten opzichte van 2010. Een releasedatum is nog niet bekend.

0 reacties op "F1 kan de FIFA van Codemasters worden"