hotness 0
News

Fable: Legends wordt allicht toch afgemaakt

Gepost door

We hadden niet verwacht om nog over Fable: Legends te schrijven, nadat Microsoft vorige maand de ontwikkeling ervan had stopgezet. Volgens een bron van MCV UK binnen het bedrijf gaat de game echter mogelijk toch afgemaakt worden.

Een groepje ontwikkelaars van Lionhead wilde het project namelijk niet loslaten en diende een voorstel in bij Microsoft om de game als onafhankelijk ontwikkelaar af te ronden. Dit zou op zijn beurt hebben geleid tot een rondvraag van Microsoft onder de werknemers, of ze er iets voor voelen om de game alsnog af te maken. Uiteraard zouden ze ook voor het alternatief mogen kiezen en gebruik kunnen maken van de aangeboden ontslagregeling.

We adviseren bovenstaande bron overigens niet blindelings te vertrouwen. Twee andere bronnen van MCV UK beweren namelijk iets soortgelijks, maar kunnen bovenstaand verhaal niet in zijn geheel bevestigen, wat de geloofwaardigheid niet ten goede komt. Ook Microsoft liet desgevraagd weten dat er geen nieuwe ontwikkeling zijn en dat de game gewoon geannuleerd is.

0 reacties op "Fable: Legends wordt allicht toch afgemaakt"