Fanatical overtreft zichzelf met de Savage Bundle

Het probleem wat je als webshop hebt wanneer je bekendstaat om je bundels, is dat je elke keer weer moet proberen om jezelf te overtreffen. En hoewel de smaak van de consument daar een belangrijke rol in speelt, valt niet te ontkennen dat de gloednieuwe Savage Bundle een van de sterkere is die we recent voorbij zagen komen.

Voor slechts ‚ā¨ 1,- heb je immers al drie games in de vorm van Castlestorm, Crush Your Enemies en Semblance. Betaal je ‚ā¨ 3,89 extra, dan komen daar nog eens negen keys bovenop. Hiermee krijg je Oxenfree, Hard¬†West¬†Collector's Edition √©n de Scars of Freedom DLC, The Shrouded Isle,¬†The World¬†Next Door, OUTBUDDIES¬†DX, Verdant Skies, Masquerada:¬†Songs and Shadows en Lornsword:¬†Winter Chronicle. Klinkt dat als een goede deal of wil je meer weten?¬†Dan kun je hier terecht.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Fanatical

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner