hotness 0
News

Fans schreeuwen om eerbetoon overleden Robin Williams in World of Warcraft

Gepost door

Fans van de overleden Robin Williams (63) zijn een petitie gestart om Robin Williams als NPC in World of Warcraft te doen voortleven. De petitie kent inmiddels meer dan 7000 handtekeningen en dat aantal loopt gestaag op. De vraag is of Blizzard antwoord zal geven op het verzoek.

Robin Williams gaf de afgelopen jaren in interviews aan dat hij een grote fan was van Warcraft III en dat hij zelfs te vinden was in de MMORPG World of Warcraft. Daar was hij meestal te vinden op de Mannoroth server. Hij vond het leuk om zijn affiniteit met World of Warcraft te delen met fans, alhoewel hij online over het algemeen liever anoniem bleef.

Verder was Williams een echte PC-gamer die graag zelf zijn PC bouwde. Overclocken en super-cooled systemen waren hem niet vreemd. Vanwege dit alles wil een groep fans nu dat de acteur en comedian een eigen NPC krijgt in de World of Warcraft. Deze NPC zou enkele van Williams beste grappen moeten doorvertellen in de Worlds End Tavern. Mocht je achter dit initiatief staan, dan kun je hier de petitie ondertekenen.

0 reacties op "Fans schreeuwen om eerbetoon overleden Robin Williams in World of Warcraft"