hotness 0
News

Farming Simulator 2017 verkoopt bijzonder goed

Gepost door

Het is tijd voor een feestje bij Focus Home Interactive en Giants Software Studio. Farming Simulator 2017 heeft namelijk in een maand tijd ruim een miljoen exemplaren verkocht.

Dat de game zo goed zou verkopen, zag waarschijnlijk niemand aankopen. Zijn voorganger verkocht immers in dezelfde tijdspanne slechts de helft en bleef na twee jaar rond de drie miljoen exemplaren steken.

''Het bereiken van een miljoen spelers in zo´n korte tijd is simpelweg verbazingwekkend,'' aldus Thomas Frey van Giants Software. ''Het maakt ons erg blij om te zien dat Farming Simulator 17 zo goed wordt ontvangen na al het werk dat we in de game hebben gestoken en na alle mensen die we aan boord hebben gehaald om ons grootste project ooit tot leven te brengen. In onze uitgever, Focus Home Interactive, hebben we een geweldige partner gevonden die onze visie deelt dat een game moet voldoen aan de verwachtingen van onze gepassioneerde community tijdens alle fases van de ontwikkeling en release, hetgeen ons tot dit succes bracht.''

Ook Focus Home Interactive is natuurlijk in de nopjes met de verkoopcijfers van de game, die in landen als Frankrijk en Duitsland in de hoogste regionen van de verkoopcharts stond, ondanks de hevige concurrentiestrijd in het najaarsseizoen.

''Farming Simulator was altijd een game voor de fans, maar met Farming Simulator 17 is het uitgebreid tot een hele nieuwe ervaring voor een breed publiek dat toe was aan iets nieuws in videogames. Bestaande fans van de serie waren al onder de indruk door de verbeteringen en de geweldige content, terwijl nieuwkomers een hele verslavende en belonende titel ontdekken die gelijkenissen vertoont met mechanieken van andere games. Giants Software heeft buitengewoon goed werk geleverd met Farming Simulator 17 en we zijn blij om al vijf jaar met ze samen te werken. De blijdschap van deze vele spelers is de mooiste beloning voor onze beide bedrijven,'' aldus Cedric Lagarrigue, President van Focus Home Interactive.

0 reacties op "Farming Simulator 2017 verkoopt bijzonder goed"