hotness 0
News

'FIFA 15 geen partij voor PES 2015, dat is nu duidelijk'

Gepost door

Elk jaar strijden FIFA en Pro Evolution Soccer weer om de titel Footie van het jaar. EA Sports heeft al enkele jaren een beter product afgeleverd dan Konami, maar dit moet het jaar van de revanche zijn van Pro Evolution Soccer. Dat de ontwikkelaar achter Pro Evolution Soccer 2015 overtuigd is van zijn eigen product, moge na vandaag wel duidelijk zijn.

Op Twitter gaat de European Product Manager van Pro Evolution Soccer, Adam Bhatti, namelijk helemaal los. Hij heeft de demo van FIFA 15 gespeeld en is alles behalve onder de indruk van het product van aartsrivaal EA Sports: 

''Als ik je één ding mag aanbevelen, dan is het het downloaden van de PES 2015 demo zodra deze uit is. Serieus, alle voetbalgames tot nu toe komen niet eens in de buurt.''

De afgelopen dagen is er een commercial van FIFA 15 te zien in de Verenigde Staten. Op de vraag waarom PES 2015 nergens te bekennen is, gaf Bhatti aan dat daar het geld niet voor is. Gamers zouden zich volgens hem meer druk moeten maken om de kwaliteit van de game, in plaats van de marketing.

Het zal nog eventjes duren voordat we een defintief oordeel kunnen vellen. Wat denken jullie? Zal Pro Evolution Soccer na al die jaren weer een plek op de troon kunnen claimen?

0 reacties op "'FIFA 15 geen partij voor PES 2015, dat is nu duidelijk'"