hotness 0
News

FIFA 15 Ultimate Team gaat op de schop; ruilen niet meer mogelijk

Gepost door

Als het aan EA Sports ligt, dan zal FIFA Ultimate Team in FIFA 15 eerlijker dan ooit gaan verlopen. Vooral het ruilen van spelers lijkt aan banden te worden gelegd en dat zal vooral de vriendjespolitiek niet ten goede komen. Een overbodige sterspeler van een vriend direct overnemen zal dan ook een stuk lastiger worden.

EA Sports besloot laatst om het ruilen van munten in FIFA Ultimate Team te verbannen, maar vandaag geeft de ontwikkelaar aan het hele ruilsysteem in de ban te doen. EA Sports betreurt de beslissing in verband met de spelers die wel naar eer en geweten handelen, maar er werd teveel misbruik van gemaakt. Het maximale aantal Transfer Targets zal nu 50 items bedragen, wat betekent dat je maximaal 50 biedingen open mag hebben staan. Daarnaast zul je voordat je de Ultimate Team web app wilt openen je account bij Origin moeten verifiëren.

Al met al heeft het er dus sterk van weg dat EA Sports valsspelers wil verbannen van de servers. Het zal deels ten koste gaan van de trouwe, eerlijke community, maar daar is bijna geen ontkomen aan.

0 reacties op "FIFA 15 Ultimate Team gaat op de schop; ruilen niet meer mogelijk"