FIFA 21 Team of the Year bekend (wat natuurlijk discussies oplevert)

FIFA 21
2020
Sport
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

EA Sports heeft haar alom bekende Team of the Year bekendgemaakt. Welke spelers imponeerde in 2020 dermate veel dat ze een plek hebben verdiend in dit felbegeerde elftal? Het elftal wordt bepaald door de stemmen van de community. Meer dan tien miljoen stemmen werden geteld, verdeeld over 185 landen. Uiteindelijk leverde dit dus elf spelers op.

Zowel de Nederlanders als de Belgen hebben reden tot juichen. Virgil van Dijk en Kevin de Bruyne houden de Nederlandse en Belgische eer hoog. Verder staat het elftal natuurlijk bol van de bekende namen.

De Duitse keeper Manuel Neuer verdedigt het doel. De verdediging bestaat naast Van Dijk uit Sergio Ramos, Davies en Alexander-Arnold. Het driemans middenveld wordt bezet door De Bruyne, Kimmich en Bruno Fernandes, waarna Cristiano Ronaldo, MbappĂ© en Lewandowski het elftal compleet maken. Er vallen dus nogal wat voetballers buiten de boot met natuurlijk Lionel Messi als meest opvallende afwezige.

Discussies

De onthulling van het elftal brengt traditiegetrouw de nodige discussies met zich mee. Zo is de afwezigheid van Lionel Messi voor vele fans een doorn in het oog. Zijn maatje Neymar is ook niet van de partij. Ook worden er vraagtekens gezet bij de aanwezigheid van Bruno Fernandes, die het weliswaar goed doet bij Manchester United, maar niet wordt geschaard onder de absolute buitencategorie.

Hoe dan ook, je zult alles spelers maar al te graag in je elftal willen verwelkomen. Mbappé met een snelheid van 99 tegenover je hebben is vragen om problemen natuurlijk.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner