hotness 0
News

FIFA-community verzint een bijzondere regel

Gepost door

Er is een bijzondere zelfverzonnen regel actief binnen de community van FIFA 21. De regel wordt de Golden Goal-rule genoemd en moet er voor zorgen dat we allemaal wat sneller onze Icon spelers krijgen in FIFA Ultimate Team. Het is nadrukkelijk een zelfverzonnen en ongeschreven regel, want het is maar de vraag of je tegenstander er zich aan houdt.

Om Icon Swap Rewards te winnen, moet je in totaal 45 potjes winnen om er gebruik van te kunnen maken. DIt moeten Live FUT Friendlies zijn, en dat is waar het feest begint. Om te zorgen dat niet iedereen vijftien uur bezig is om 45 wedstrijden te winnen (in het meest optimistische geval), worden er potjes afgesloten wanneer de eerste goal is gevallen. Wanneer je een tegendoelpunt krijgt, sluit je de wedstrijd meteen af. Je krijgt hier geen strafpunten voor, maar de tegenstander krijgt wel de overwinning toegeschreven. Dit kan aanzienlijk veel tijd schelen.

Er blijken aanzienlijk veel gamers naar deze regel te handelen. Het kan echter ook voorkomen dat een tegenstander lekker doorgaat als je 1-0 voor komt, maar daar is vrij weinig aan te veranderen.

0 reacties op "FIFA-community verzint een bijzondere regel"