hotness 0
News

FIFA World Cup Brazil aangekondigd, verschijnt op 17 april

Gepost door

EA heeft vandaag FIFA World Cup Brazil aangekondigd. Vanzelfsprekend staat deze game in het teken van het WK van dit jaar. De game verschijnt op 17 april voor Xbox 360 en PlayStation 3. Een versie voor de next-gen consoles is niet aangekondigd.

FIFA World Cup Brazil bevat enkele verbeteringen in vergelijking met de vorige FIFA-games. Zo is is het dribbelen verbeterd en zijn er nieuwe trucjes toegevoegd. Ook kunnen we extra animaties voor speciale passingmogelijkheden verwachten. Verder is het systeem rond penalties aangepast en moeten ballen zich realistischer gaan gedragen. Hiervoor heeft EA samengewerkt met Adidas, die de ballen verzorgd voor het toernooi.

De belangrijkste modus in FIFA World Cup Brazil is 'Road To FIFA World Cup'. Hierin kunnen lokaal tot wel 32 spelers kiezen uit 203 nationale teams die beschikbaar zijn in het spel. Deze spelers zullen alle rondes van het WK doorlopen. Daarnaast is er ook een online-modus genaamd 'Road To Rio De Janeiro'. Hierin nemen spelers het online tegen elkaar op in één van de twaalf speelsteden. De populaire modus 'Captain Your Country' waarbij je je team moeten laten kwalificeren in het WK maakt haar terugkeer. Als laatste is er ook nog de modus 'Story of Qualifying'.

Een versie voor de next-gen consoles is niet aangekondigd. EA Sports geeft hierover aan dat ze de game voor het grootste publiek willen ontwikkelen, wat nog steeds op de Xbox 360 en PlayStation 3 is. Er komt wel extra content in FIFA 14 in de FIFA Ultimate Team-modus. Hierover komt later meer nieuws. Naast de aankondiging lanceerde EA ook een teaser.

0 reacties op "FIFA World Cup Brazil aangekondigd, verschijnt op 17 april"