hotness 0
News

Fighters Uncaged aangekondigd voor Kinect

Gepost door

Ubisoft heeft vandaag op de GamesCom een nieuwe vechtgame aangekondigd voor Kinect op de Xbox 360. De game Fighters Uncaged zal te besturen zijn via Kinect en stelt de speler in staat om 70 verschillende vechtbewegingen te maken. Het spel bevat ook nog eens 21 verschillende omgevingen waarin gevochten kan gaan worden.

Adam Novickas, van de marketingafdeling van Ubisoft, zegt het volgende over de game: "Fighters Uncaged is de eerste vechtgame die te besturen zal zijn via jouw eigen bewegingen. De speler moet echt van zijn stoel afkomen en zijn hele lichaam gebruiken om zijn karakter te kunnen besturen."

De bewegingen in Fighters Uncaged zijn gebaseerd op verschillende vechtsporten. Hierdoor zal de game ook kunnen variƫren op het gebied van unieke vechtstijlen, gekoppeld aan diverse tegenstanders. Combo's kunnen onder andere gemaakt worden door een leus te schreeuwen naar de Kinect-ontvanger. Ook bevat de speler een multiplayer, waarin je tegen andere mensen kan vechten. Zowel off- als online. De game wordt in november uitgebracht.

0 reacties op "Fighters Uncaged aangekondigd voor Kinect"