hotness 0
News

Final Fantasy XV wordt voor de helft open wereld

Gepost door

Hoewel de trailers van Final Fantasy XV ons keer op keer op een grootse open wereld trakteerden, zal slechts de helft van de game daadwerkelijk de speler vrij laten verkennen. Dat vertelde Hajime Tabata tegen een redacteur van het Japanse tijdschrift Famitsu.

Famitsu mocht aan de slag met de eerste drie hoofdstukken van de game en mocht hierna vragen erover stellen aan Tabata, die als director van Final Fantasy XV optreedt. Hierbij kwam naar boven dat de eerste drie hoofdstukken pak en beet 15% van de game dekken en dat er in totaal vijftien hoofdstukken zijn.

Famitsu laat weten dat hun demo zeer uitgebreid was en dat er ontzettend veel te doen is. Ze vroegen zich daarom af of dat tot het einde van de game zo zou blijven. Tabata reageerde hierop door te stellen dat de eerste helft van de game open wereld is, maar dat het zich in de tweede helft stroomlijnt en een meer lineaire ervaring biedt. Dit doen ze, naar eigen zeggen, zodat spelers zich niet gaan vervelen tijdens de veertig tot vijftig uur die nodig zijn om de game uit te spelen. 

 

0 reacties op "Final Fantasy XV wordt voor de helft open wereld"