hotness 0
News

Firefly Studios organiseert een nogal lugubere poll voor Stronghold: Warlords

Gepost door

Wie een beetje bekend is met de historie van oorlogsvoering van ons glorieuze ras, weet dat we hele diepe dalen hebben gehad. Het gebruik van mosterdgas en andere stoffen die zonder onderscheid slachtoffers maakten bijvoorbeeld. Maar dergelijke tactieken zijn niet recent.

In het verre verleden werden zieke dieren ook over kasteelmuren geslingerd door middels van trebuchets, met als doel om de ziektekiemen te verspreiden en de vijand te verzwakken. En omdat Firefly Studios streeft naar een realistische simulatie, zal dat ook mogelijk zijn in Stronghold: Warlords. De vraag is enkel welk dier je als ammunitie mag gebruiken? Het antwoord bepalen wij als gamers echter.

Op de Discord van Stronghold kun je nu een poll vinden, waarin je kunt stemmen voor de vier lugubere opties die de ontwikkelaar ter beschikking stelt: een seniele waterbuffel, een paard met een zere keel, een overleden tijger óf een gigantische kameel.

Op wie de keus ook valt, de mechanics rondom de dieren blijven hetzelfde. Eens het lijk neerkomt laat het een gaswolk los wiens effect verschilt van dier tot dier. Iedereen die in de wolk zit wordt ziek en kan de ziekte eventueel overbrengen op anderen in je kasteel, waardoor je ze moet isoleren om te verspreiding in te dammen. Waarom klinkt dat zo bekend...

0 reacties op "Firefly Studios organiseert een nogal lugubere poll voor Stronghold: Warlords"