hotness 0
News

Focus Home geeft meer informatie over Space Hulk: Tactics

Gepost door

Afgelopen week deelden we enkele afbeeldingen van Space Hulk: Tactics met jullie, een gloednieuwe game in het Warhammer 40K-universum van uitgever Focus Home Interactive. Sindsdien is er echter meer informatie online verschenen, dat we voor jullie gebundeld hebben in één bericht.

Waarschijnlijk het grootste nieuws is dat Tactics niet een, maar twee verhalen te vertellen heeft vanuit conflicterende standpunten. Enerzijds mag je de vrede bewaren als een onderdeel van het menselijke Blood Angels-team, terwijl de andere campaign je de controle geeft over de Genestealers. Of de karakters die je in beide campaigns bestuurt elkaar ontmoeten is nog niet duidelijk, maar gezien de relatie tussen deze twee groeperingen lijkt dit wel een reële mogelijkheid.

Waar Space Marines en Genestealers elkaar sowieso ontmoeten, is in de multiplayer van het spel, waarin spelers een zwerm Genestealers of een eigen eliteteam met menselijke units aansturen. Gamers kunnen bovendien zelf maps met custom objectives in elkaar zetten met de creation tool die bij de game zit, hetgeen de levensduur in potentie eindeloos kan oprekken.

Om zo dicht mogelijk bij het bordspel te blijven waar Space Hulk: Tactics op gebaseerd is, zal de game gebruik maken van een ''uniek kaartensysteem''. Wat dit precies inhoudt is helaas niet bekend, daar details vooralsnog ontbreken, maar volgens het persportaal van Focus Home zouden deze kaarten het tij van een gevecht kunnen keren. Mocht hier meer duidelijkheid over komen, dan lees je het hier.

 

0 reacties op "Focus Home geeft meer informatie over Space Hulk: Tactics"