hotness 0
News

Football Manager 2015 komt in november en is levensecht

Gepost door

Football Manager 2015 is onthuld en zal in november voor Windows, Mac en Linux verschijnen. Dit laat ontwikkelaar Sports Interactive in samenwerking met uitgever Sega vandaag weten. Eind oktober zullen de meeste details worden vrijgegeven, maar dat FM 2015 serieus moet worden genomen staat al vast.

Sports Interactive meldt namelijk dat de database van de ontwikkelaar is opgenomen in Prozone RECRUITER, wat een alom gerespecteerd analyseprogramma is dat door clubs wereldwijd wordt gebruikt om spelers te vinden om eventueel te contracteren. De beelden en informatie van Prozone zullen nu worden gebundeld met de kennis die de Football Manager-database verschaft.

''Jarenlang hebben we de verhalen van echte managers en scouts gehoord die onze gegevens gebruikten voor de wervingsprocedure,'', zo laat de Studio Director van Sports Interactive, Miles Jacobson,  optekenen. Hij is verheugd over het feit dat het nu officieel is dat echte managers ook de database van Football Manager gebruiken om hun selecties eventueel aan te sterken.

Over de vernieuwingen die in Football Manager 2015 terug te vinden zijn, laat Sports Interactive dus nog niets los. Zoals eerder gemeld zal de ontwikkelaar pas in oktober diep ingaan op de veranderingen die in Football Manager 2015 zijn doorgevoerd. Of wij vinden dat bepaalde veranderingen sowieso moeten worden doorgevoerd in Football Manager 2015, kun je hier lezen.

0 reacties op "Football Manager 2015 komt in november en is levensecht"