Football Manager 2015 verschijnt op 7 november met vele nieuwe features

Football Manager 2015
november 2014
Construction and management, Simulation, Sport
ja
PC, Mac

Halverwege augustus kondigde Sports Interactive Football Manager 2015 aan. Naast het onthullen van de game werd ons ook beloofd dat we in oktober meer te weten zouden komen over het spel. Vandaag is die dag aangebroken, want Sports Interactive heeft bekendgemaakt dat Football Manager 2015 op 7 november verschijnt voor de PC, Mac en Linux.

Naast de aankondiging publiceerde Sports Interactive een trailer waarin allerlei nieuwe features van Football Manager 2015 uit de doeken worden gedaan. In de trailer die een half uur lang is, wordt onder andere de opgepoetste matchengine onthuld. Onder andere keepers zijn ingehuurd om de animaties van doelmannen beter tot uiting te laten komen.

Naast de verbeterde engine zal Football Manager 2015 de zijbalk introduceren, waardoor de gehele interface heel anders zal overkomen. Volgens Sports Interactive zal het gemakkelijker zijn om te navigeren. Daarnaast zijn de tactische mogelijkheden ook sterk uitgebreid. Er kunnen meer instructies aan keepers worden meegegeven en ook jij als manager kunt jezelf meer profileren. Zo kun je je specialiseren als Tactic Manager of Tracksuit Manager.

Voor de opstelling zijn er ook vele nieuwe mogelijkheden. De vleugelverdedigers kunnen hun taken nu onder andere anders invullen. Persconferenties zijn verbeterd met vele nieuwe vragen, die meer zullen kloppen met de periode waarin je je bevindt.

Tenslotte zul je je FM-sessies direct kunnen streamen met Twitch TV.

Bron: Sports Interactive

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner