Football Manager 2021 keert in november terug naar Xbox

niet beschikbaar
nee
niet beschikbaar

Sinds 2007 kreeg Football Manager geen plek op de Xbox. Nu de geruchten van een eventuele overname van SEGA door Microsoft heel hardnekkig beginnen te worden, wordt aangegeven dat Football Manager 2021, uitgegeven door SEGA, naar de Xbox One en Xbox Series gaat komen. Laten we nu niet verder op de geruchten ingaan, dit bericht gaat immers over Football Manager 2021.

De Studio Director van Sports Interactive Miles Jacobson laat weten: “Football Manager 2021 is een historische release voor ons als studio. We brengen de serie naar meer platformen dan ooit en geven meer spelers hiermee de kans hun favoriete club te managen. Of dit nou op de PC, op de bank of op je telefoon of tablet is.”

Pre-orders op de Epic Store en Steam leveren 10% korting op en geven de mogelijkheid om twee weken voor release al aan de slag te gaan met een Early Acces-editie van de game. Alle progressie neem je mee naar de volledige game.

De game verschijnt 24 november op PC en Xbox. De Switch volgt met FM21 Touch in december. Wanneer iOS en Android een eigen versie krijgen wordt bekendgemaakt in oktober.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner