Forge & Fight wil jou in zijn beta

Forge & Fight, het knotsgekke multiplayer-festijn van Flamebait Games, zal deelnemen aan de Steam Game Festival Summer Edition. Dit mocht GameQuarter zojuist vernemen middels een persbericht.

Dit festival zal plaatsvinden van 9 tot 14 juni, waarin de game zijn deuren tijdelijk zal openen voor een beta. Maar dat betekent niet dat je zomaar kunt binnenwandelen. Gasten dienen zichzelf namelijk van te voren aan te melden via deze website.

Dit is niet de eerste keer dat Forge & Fight te spelen zal zijn, daar een demo van het spel reeds beschikbaar is en ruim 90.000 keer gedownload is. Een cijfer waar een kleine studio trots op mag zijn.

''Na de positieve ontvangst van ons prototype van Forge and Fight zijn we opgewonden om de beta te openen voor de Steam community voor we later deze zomer lanceren op Steam Early Access,'' laat Flamebait-oprichter Mattias Lindblad weten. ''We organiseren ook een streamer evenement de week voor Steam Festival, dus laat ons weten als je een streamer bent en eerder binnen wilt komen om je skills aan je publiek te tonen.''

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner