Fort Triumph viert zijn grote nieuwe update met korting

Fort Triumph
16/04/2020
niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4, Switch, Xbox One

Als je Fort Triump speelt had je het misschien al gezien: er staat een grote nieuwe update klaar voor het spel. En omdat All In! Games hoopt hiermee spelers te trekken, gooit het ook direct de prijs van het spel omlaag.

De update in kwestie voegt nieuwe locaties, evenementen, kenmerken en soorten gevechten aan het spel toe. Hiernaast zorgt het voor een betere balans door spelers bijvoorbeeld minder voordelen te geven in gevechten met de AI. Tenslotte kunnen spelers nu de kenmerken van hun helden aanpassen, zodat ze beter bij hun speelstijl passen.

Zoals gezegd wordt de release van deze update gevierd met korting op Steam; concreet 35%. Tot 26 oktober betaal je hierdoor € 13,64 in plaats van de gebruikelijke € 20,99.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Bron: Steam

Discord

Hot
Enquête
Veel
25%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 44 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner