Fortnite krijgt dit najaar een DLC pack vol cosmetics

Fortnite
25 juli 2017 (Early Access), 2018 (Full Release)
Third-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Cosmetics in Fortnite worden doorgaans verdiend door ze te ontgrendelen middels de Battle Pass of met V-bucks, de virtuele premium valuta in het spel. Eind dit jaar wordt echter een DLC pack gelanceerd dat je een berg cosmetics geeft.

De Darkfire Bundle wordt in samenwerking met Warner Bros aangeboden en zal vermoedelijk dan ook voorwerpen bevatten die met het bedrijf en diens IP's te maken hebben. Hierbij kun je denken aan The Lord of the Rings, DC, Scooby Doo en Doctor Who.

Volgens Fortnite-ontwikkelaar Epic¬†Games zal de Darkfire Bundle drie legendary skins, drie legendary pickaxes, drie legendary back blings, drie epic wraps en een nieuwe emote bevatten, met een in-game waarde van rond de ‚ā¨ 80,-. Ze komen bij dit bedrag aan de hand van de prijzen van de individuele voorwerpen in de bundel, die ook los zullen worden aangeboden via de reguliere in-game shop. Gamers krijgen volgens het bedrijf dan ook een goede deal.

De Darkfire Bundle zal, net als eerdere uitbreidingen, ook fysiek in de winkelschappen komen te liggen wanneer het dit najaar verschijnt.

 

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties

Games Headliner