hotness 0
News

Fortnite voegt alwéér een nieuw wapen toe

Gepost door

Epic Games lijkt vastberaden om de hypetrain van Fortnite voorlopig niet tot een halt te laten komen. De updates voor de game zijn talrijk en bijna wekelijks wordt er een nieuw wapen aan het spel toegevoegd. De Clinger Grenade hadden we daardoor toch bijna gemist.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Clinger Grenade een explosief dat aan elk oppervlak blijft kleven. Daarbij kun je denken aan gebouwen of bomen, maar nog beter is natuurlijk om het op een vijand te plakken. Vooral als die vijand niets vermoedt en zo de strijd aangaat met andere spelers die hij mee de afgrond in trekt!

Met de komst van de Clinger Grenade zal vermoedelijk een ander wapen plaats moeten maken. Epic Games' heeft hier nog met geen woord over gerept, maar toch lijkt het grootste deel van de community overtuigt dat het C4 spoedig zal verdwijnen. Andere potentiële afvallers die regelmatig genoemd worden zijn de Boogie Bomb en de Impulse Grenades, al lijkt dit vrij onwaarschijnlijk.

Clinger Grenades kunnen gevonden worden in op de vloer, in supply drops, in lama's en in schatkisten. Grote kans dus dat je er spoedig genoeg een hebt om mee te experimenteren. Of de Clinger Grenade echt populair wordt, valt overigens te betwijfelen. Met honderd damage op tegenstanders en tweehonderd op gebouwen, is het namelijk niet bepaald een powerhouse. De tijd zal het leren.

0 reacties op "Fortnite voegt alwéér een nieuw wapen toe"