Fortnite zal gedurende seizoen 4 voortdurend evolueren

Fortnite
25 juli 2017 (Early Access), 2018 (Full Release)
Third-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Met de vernietiging van Dusty Depot en de verschijning van Dusty Divot en Risky Reels is het speelveld van Fortnite behoorlijk op zijn kop gezet. En als we een zekere Redditor mogen geloven, is dit slechts een voorbode van de veranderingen die Season 4 gaat brengen.

Nu kan natuurlijk Jan en alleman posten op Reddit, waardoor we het overgrote deel van de posts die er geplaats worden links laten liggen. Zo ook een post over Fortnite die negen dagen geleden gedaan werd en die zogenaamd de details van seizoen 4 zou lekken. Daar moeten we echter nu op terugkomen. Niet enkel is de gebruiker namelijk van Reddit verwijderd, hetgeen zelden zonder een goede reden gebeurd, maar alles wat die tot nu gelekt heeft, bleek te kloppen.

Zo voorspelde de Redditor al dat niet Tilted Towers, maar Dusty Depot het doelwit van de komeet zou worden, wist hij het superheldenthema van seizoen 4 ruim voor de onthulling al bekend te maken en wist hij zelfs over de toevoeging van Risky Reels. Dit doet vermoeden dat de Redditor bij Epic Games werkt, of er in ieder geval een connectie mee heeft.

Voor de post verwijderd werd, had de lekker het volgende te zeggen over het speelveld:

''De map zal altijd aan het evolueren zijn. De map zal wekelijks worden ge√ľpdatet in seizoen 4. Epic heeft het gevoel dat ze een kans hebben gemist door Tilted Towers in een keer op te zetten.¬†Ze hadden liever wat bulldozers en wat hijskranen in de ene week, een gebouw klaar de week erna, dan nog een de week erna, enzovoort.''

Mocht ook het laatste deel van het lek kloppen, dan zal de Fortnite metagame dus voortdurend gaan veranderen, wat de levensduur ervan allicht flink ten goede zal komen. Immers raken spelers niet zo snel uitgekeken als er telkens wat nieuws te zien is.

Bron: Reddit

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner