Fortnite's 50v50 Mode is terug en beter dan ooit

Fortnite
25 juli 2017 (Early Access), 2018 (Full Release)
Third-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Fortnite's gigantische team deathmatch mode, waarin teams van vijftig spelers het tegen elkaar opnemen is terug en heeft de nodige verbeteringen ontvangen. Dat laat Epic Games weten op hun persportaal.

Zo zullen zowel het blauwe als rode team nu hun eigen bus krijgen, die aan tegenovergestelde kanten van het speelveld verschijnen. Spelers kunnen dus nu vanaf het begin samenwerken met hun teamleden, zonder dat ze direct op hun hoede moeten zijn voor spelers van het andere team.

In deze nieuwe versie van 50v50 zien spelers vanaf het begin waar de beruchte storm gaat eindigen en krijgen ze tien minuten de tijd om zich hierop voor te bereiden. Vervolgens mogen ze elkaars team gedurende vijf minuten uitdunnen, voor de storm zich sluit in nogmaals vijf minuten.

Om er zeker van te zijn dat matches vlot verlopen zullen er elke twee minuten supply drops komen, die altijd in het gebied van de final circle terechtkomen. Spelers zullen dus al snel geneigd zijn om de confrontatie hier op te zoeken, hetgeen leuker moet worden door tweaks aan onder andere de ammo en item spawns en de toevoeging van battle lines die een indicatie geven van waar gevechten gaande zijn.

 

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner