Foto's van set Uncharted-film geven glimp van plot

Het heeft even mogen duren, maar na een hoop wissels in de top is het schieten van de Uncharted-film met Tom Holland in de hoofdrol eindelijk begonnen. Maar daarmee is vrijwel alles wat we ervan weten ook wel gezegd.

Hoewel Sony en regisseur Ruben Fleischer niet meer informatie hebben vrijgegeven, zijn er wel een drietal foto's opgedoken van de set, aan de hand waarvan we kunnen speculeren. De eerste van de drie, waarin we Nathan Drake-stemacteur Nolan North zien praten met Holland doet natuurlijk maar weinig, maar de andere twee geven daadwerkelijk inzage in wat we kunnen verwachten.


Op de eerste afbeelding zie we een vreemd oud object rusten op een mechaniek dat een puzzel lijkt. Er wordt gespeculeerd dat het een sleutel is, maar het gevest van een zwaard die in het apparaat is gestoken is ook een legitieme optie. In die opzet kun je zelfs zeggen dat het beide is! Óf, aangezien het Uncharted is, compleet iets anders.

De tweede is een heel stuk duidelijker: een boek met een afbeelding van ontdekkingsreiziger Ferdinand Magellan. Het lijkt dus aannemelijk dat de wereldreiziger een centrale rol speelt. En daar hij in zijn avonturen spectaculaire schatten zou hebben gevonden, kunnen we ook wel raden waarom hij de interesse van zowel Drake als de schurken van dienst heeft weten te wekken.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
25%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 44 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner