hotness 0
News

Fox spreekt schande over The Duke

Gepost door

GameQuarter voorspelde enkele dagen geleden al dat Duke Nukem Forever de nodige slapende honden wakker zou maken. Aanleiding hiervoor was dat er in de multiplayer een mode zat genaamd ''Capture The Babe''. En jawel, Fox heeft toegehapt.

Het kon eigenlijk slechts een kwestie van tijd zijn. Fox, de zender die games ooit al als de wortel van het kwaad bestempelde, heeft het hart op de tong liggen. Duke Nukem stond en staat erom bekend bol te staan van de overdreven seksistische onderbroekenhumor. En laat Fox nu helaas daar totaal niet van houden.

In het artikel van Fox wordt met name gefocust op Capture The Babe, de Duke Nukem variant op Capture The Flag. Om je vrouw rustig te houden terwijl je haar meesleurt moet je haar volgens het artikel soms een klap geven. Maar nergens in het artikel wordt aangekaart dat het hier een klap tegen haar achterste betreft, hierdoor komt het over alsof er vrouwen in het gezicht geslagen worden en dus zijn feministische organisaties over de rooie. Ongetwijfeld zal Gearbox hier niet van wakker liggen aangezien dit goede gratis reclame is.

 

0 reacties op "Fox spreekt schande over The Duke"