hotness 0
News

Frank Gibeau zegt vaarwel tegen EA

Gepost door

Frank Gibeau, voormalig directeur EA Games en de marketingafdeling van Electronic Arts, zal wederom een positie opgeven. Alleen vertrekt hij ditmaal helemaal.

Gibeau stond recentelijk aan het roer van EA's Mobile Games Department, waar hij een team samen stelde om dergelijke games te gaan ontwikkelen. Maar blijkbaar was dit toch niet wat hij wilde doen, want na twintig jaar bij Electronic Arts gewerkt te hebben, trekt hij nu de deur achter zich dicht om iets anders te gaan doen. Een opvallende keuze, maar wel een die door EA met de nodige lof wordt geaccepteerd.

''Frank Gibeau heeft ervoor gekozen om door te groeien buiten Electronic Arts. Tijdens een ruim twintig jarige carrière heeft Frank noemenswaardige contributies gedaan aan ons bedrijf, ons personeel en onze games. Recentelijk heeft hij eraan gewerkt om EA Mobile te verbeteren door een geweldig team samen te stellen. Wij willen Frank bedanken voor zijn prestaties bij EA en wensen hem het beste toe in zijn volgende hoofdstuk,'' aldus een officiële verklaring van EA.

0 reacties op "Frank Gibeau zegt vaarwel tegen EA"