hotness 0
News

Franklin en Lamer weer terug in de nieuwe GTA Online co-op missie Double Down

Gepost door

Er is een nieuwe co-op missie beschikbaar voor GTA Online. In Double Down speel je als Franklin of Lamar en moet je jezelf verdedigen tegen grote groepen belagers. Wanneer je klaar bent, worden de rollen omgedraaid en speel jij bij de groep die Franklin en Lamar aanvallen.

De gevechten zijn allemaal van korte afstand en je kunt alle wapens gebruiken die je tot je beschikking hebt. Shotguns, zwaarden, knuppels, je kunt ze allemaal gebruiken. Voor het spelen van Double Down krijgt iedereen drie keer zoveel GTA dollar en RP.



Ook is er een nieuwe motor. De Nagasaki Shinobi is tot zover de snelste Nagasaki motor in de game en hij is ook gemakkelijk herkenbaar. Het lijkt wel of iemand tekeer is gegaan met een groene en paarse markeerstift. De motor is te halen bij Legendary Motorsport en kost GTA$2.480.500.



Er zijn nieuwe gestolen tracks van Dr. Dre die gevonden kunnen worden. In de High Society Leak Finale ga je in je beste outfit naar een feestje in Rockford Hills, om een gestolen track te achterhalen. Samen met Franklin en Imani moet jij de operatie coördineren. Operators verdienen tijdens deze missie een dubbele hoeveelheid GTA dollars.



Verder zijn er deze week de volgende hoogtepunten:

  • Neem Payphone Hits van Franklin op voor dubbele beloningen en RP.
  • Bij het voltooien van Dr. Dre’s VIP Contract, kun je naar de Smoking Room in de Record A Studios gaan. Na een willekeurige short trip krijg je de Pastel Green Smoking Jacket als bonus.
  • Als je vijf dagen op rij in de top 2 eindigt van de Street Race Series verdien je een Dinka RT3000.
  • Je kunt een testrit maken in de Obey Tailgater S, Vulcar Warrener HKR en Karin Sultan Classic.
  • Spelers die hun Social Club-account koppelen aan Prime Gaming, krijgen deze week een GTA$100K-bonus.
  • Wanneer je draait aan de geluksrad in The Diamond Casino & Resort, is de hoofdprijs deze week de Ocelot Jugular.


Klik hier voor meer informatie.

0 reacties op "Franklin en Lamer weer terug in de nieuwe GTA Online co-op missie Double Down"