hotness 0
News

Futa Fix Dick Dine and Dash is nu in prijs verlaagd

Gepost door

In 2020 is inclusiviteit meer dan ooit een actueel onderwerp, met onder The Last of Us: Part II en Cyberpunk 2077 die hun duit in het zakje deden. Maar vreemd genoeg is het de wereld van erotiek die misschien nog wel het meeste vooruitloopt.

Een hermafrodiet, een persoon die de geslachtsdelen van beide seksen heeft, is namelijk daar een veelvoorkomend iets, al noemt men het daar doorgaans een futa. Mocht er nu een belletje gaan rinkelen: juist, dat zit ook in de titel van deze game. Omdat dit een groep is die doorgaans niet echt aandacht krijgt, willen we deze release daarom aangrijpen om een steentje bij te dragen én jullie te laten weten dat het tot 28 december in prijs is verlaagd om de launch te vieren, waardoor je geen € 9,99, maar €8,99 betaalt. Pas echter wel op, want de Steam page is enorm NSFW.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Cyberframe Studios, Kupaa Studios, Critical Bliss of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Futa Fix Dick Dine and Dash is nu in prijs verlaagd"