hotness 0
News

Game Mania organiseert inruilactie voor de Xbox One X

Gepost door

Ben je al tijden aan het plannen om over te gaan op de krachtigste console van deze generatie, maar lukt het je maar niet voldoende geld bij elkaar te krijgen? Dan is dit misschien wel hét moment om daar verandering in te brengen. Game Mania organiseert namelijk een speciale inruil actie.

Gedurende deze actie kun je tot 1 april jouw PlayStation 4 (Pro), Nintendo Switch of Xbox One (S/X) inleveren om tot wel € 419,- korting te krijgen op een bundel bestaande uit de Xbox One X en The Division 2 of Metro: Exodus. Om aan deze actie deel te nemen dient je console in goed werkende staat en compleet te zijn. Als het aan deze voorwaarden voldoet, kun je schema hieronder raadplegen om te zien hoeveel korting je krijgt.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Game Mania, Nintendo, Microsoft, Sony, Ubisoft, THQ Nordic Games, 4A Games, Koch Media of Deep Silver, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Game Mania organiseert inruilactie voor de Xbox One X"