hotness 0
News

Game Mania sluit donderdag de deuren, verkoopt Animal Crossing en DOOM eerder

Gepost door

Alle 76 filialen van Game Mania in de Benelux zullen met ingang van donderdag 19 oktober voor onbepaalde tijd de deuren sluiten. Dit heeft een woordvoerder van het bedrijf bekendgemaakt middels een statement op diens website en social media-kanalen.

''Momenteel maken we een ongekende gezondheidscrisis door met Covid-19 (coronavirus). Game Mania neemt dit zeer serieus,'' aldus het bericht. ''Voor de gezondheid van onze medewerkers en klanten en om te helpen de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben we besloten om vanaf donderdag 19 maart al onze winkels te sluiten tot nader order.''

Nu is het sluiten van 76 winkels natuurlijk niet niks en vooral voor zij die halsreikend uitkijken naar DOOM: Eternal en Animal Crossing: New Horizons, welke beiden daags na de sluiting verschijnen, is dit een behoorlijke domper. Zij zouden nu immers voor onbepaalde tijd moeten wachten op hun gereserveerde game. Gelukkig laat Game Mania deze groep echter niet in de kou staan:

''Vanwege de sluiting van onze fysieke shops vanaf donderdag 19 maart, hebben wij beslist om de verkoop van zowel Animal Crossing: New Horizons als DOOM Eternal vanaf morgen, woensdag 18 maart, voor pre-order klanten van start te laten gaan.

Alle klanten die een pre-order op Animal Crossing: New Horizons en/of DOOM Eternal in de winkel hebben geplaatst ontvangen woensdag een sms-bericht met daarin informatie over hoe laat je je game(s) in je Game Mania-winkel kan komen ophalen. Wie wil deelnemen aan de software inruilactie van Animal Crossing: New Horizons en/of DOOM Eternal kan woensdag met zijn of haar games in onze winkels terecht.

Woensdagavond blijven al onze winkels uitzonderlijk open tot 19.00u.''

Dus in plaats van dat gamers nu langer moeten wachten op deze twee spellen, krijgen ze het in plaats daarvan twee dagen eerder in handen. Een geluk bij een ongeluk noemen we het maar? Maar denk maar niet dat je morgen zomaar de winkel in kan wandelen om de spellen te scoren. Enkel zij met een pre-order mogen de games in ontvangst nemen en worden daarbij verzocht de richtlijnen van het RIVM in acht te houden:

''Woensdag verwachten we een erg drukke dag in onze winkels. We vragen jullie met aandrang om zorg te dragen voor jezelf en onze collega’s in de winkels. Hou dus voldoende afstand van elkaar en gebruik zoveel mogelijk elektronische betaalmiddelen. Keep calm and game on!

Alle klanten die een pre-order via de webshop geplaatst hebben zullen hun exemplaar van Animal Crossing: New Horizons en/of DOOM Eternal op woensdag of ten laatste donderdag via thuislevering ontvangen.

Heb je momenteel nog geen pre-order op Animal Crossing: New Horizons en/of DOOM Eternal en je wil deze topgames alsnog spelen? Plaats dan een pre-order via onze webshop en wij zullen je bestelling zo snel mogelijk aan huis leveren. Bovendien hoef je voor elke bestelling vanaf €20 geen verzendkosten te betalen. ''

0 reacties op "Game Mania sluit donderdag de deuren, verkoopt Animal Crossing en DOOM eerder"