Gamers pissig vanwege Naughty Dog

The Last of Us
14/06/2013
Action adventure
ja
PlayStation 3

Het is niets nieuws onder de zon: ontwikkelaars die na de release van hun game extra content aanbieden om de game uit te breiden. Sommige content komt met een prijskaartje, sommige content verschijnt volledig gratis. Naughty Dog weet echter het slechtste in een aantal gamers naar boven te halen.

Naughty Dog kondigde onlangs nieuwe DLC aan voor zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4 versie. Neem bijvoorbeeld de 'Grit and Gear' bundel, welke bestaat uit zes voorwerpen en $6.99 kost. Ook is er een 'Gestures' bundel, welke drie nieuwe gebaren bevat. Prijs? $2.49. Dit is echter pas het begin, want er verschijnt nog een bundel voor The Last of Us. Deze DLC verschijnt onder de naam: 'Professional Sports' bundel. Deze bundel bevat zeven nieuwe hoofddeksels tegen de prijs van $7.99. Maar er is meer! Naughty Dog meent ook dat er daarna nog meer nieuwe DLC verschijnt. Deze zal bestaan uit ten minste één nieuwe map en verschillende nieuwe wapens.

Sommigen zullen dit nieuws stuiterend ontvangen, maar niet iedereen verschijnt met een glimlach op het werk. Sterker nog, sommige gebruikers op het PlayStation Blog zijn ronduit pissig dat Naughty Dog steeds maar geld blijft vragen. Het bedrijf dwingt niemand om iets aan te schaffen, maar daar gaat het niet om. De grootste klacht is dat The Last of Us Remastered geen Season Pass optie bevat. Bovendien bevat The Last of Us Remastered bepaalde DLC van de PlayStation 3 versie, maar dachten zij dat ze alle DLC zouden krijgen. Een laatste euvel zou zijn dat Naughty Dog The Last of Us uit gaat melken totdat de koe droog staat, omdat de game nu ook beschikbaar is op de PlayStation 4.

Gebruikers schrijven:
"De game is afgeprijs en vervolgens wordt je kapotgemaakt via DLC. Dat klopt niet. En ze geven geeneens korting als je de game al voor de PlayStation 3 bezit."
"Yay! Mensen houden van onze game. Laten we iedere week DLC door hun strot stouwen."

Naughty Dog:
"We willen dat mensen met nieuwe kleding en wapens spelen. Als je het niet nu wilt kopen, komen we met bundels en aanbiedingen."

Bron: Load the Game

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner