Games Done Quick begint weer bijna

Speedrunners-evenement Games Done Quick zal vannacht om 05:30 van start gaan. Aan dat heugelijke feit heeft de organisatie ons nog even herinnert.

Met dank aan het coronavirus zal deze editie iets anders verlopen dan we gewend zijn, namelijk volledig online. De deelnemers zitten bovendien niet bij elkaar, maar in hun eigen luie stoel. Desondanks is de hoop dat de sfeer erin blijft door middel van livechat en speciale verrassingen.

Zoals in voorgaande jaren is het doel van Games Done Quick niet enkel om speedrunning onder de aandacht te brengen, maar ook om geld op te halen voor het goede doel. En dit jaar is dat doel de Prevent Cancer Foundation, waarvoor onder andere Mirror's Edge, Ori and the Will of the Wisps, Sonic the Hedgehog, Darksiders, Ratchet & Clank, Super Mario World 2: Yoshi's Island, Pokémon: Platinum, Luigi's Mansion, The Legend of Zelda: Majora's Mask, Super Meat Boy, Beat Saber en Sekiro: Shadows Die Twice worden doorgespeeld. Het volledige schema kun je hier vinden en voor de stream kun je hier terecht.

Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner