Geef je virtuele gezicht kleur met de nieuwe update voor The Sims 4

The Sims 4
04/09/2014
Simulation
ja
PC

Wordt jij de nieuwe NikkieTutorials, althans virtueel? Mis jij make-up in je dagelijkse verslaving? Dan kan ik je alleen uitkomst bieden als die verslaving The Sims 4 heet. M路A路C Cosmetics (een wereldwijd makeup-merk) gaat de samenwerking met Electronic Arts en聽Maxis aan om ervoor te zorgen dat je Sims opgepoederd de deur uit kunnen.

"De Sims heeft er de afgelopen 20 jaar naar gestreefd om mensen te inspireren zichzelf te zijn, zowel in de game als in het echte leven, en onze samenwerking met M路A路C Cosmetics versterkt de diversiteit en creativiteit van onze fantastische community nog meer," zegt Lyndsay Pearson, General Manager en Executive Producer van De Sims. "Spelers kunnen met deze nieuwe make-uplooks van M路A路C experimenteren om Sims te cre毛ren die uniek zijn en hun eigen beautyregels schrijven."

"Als gekleurde make-up artist, is het met name belangrijk dat de looks voor Simmers met alle huidskleuren werken," zegt Romero Jennings, Director of Makeup van M路A路C. "Het was zo leuk om alle make-up en inspiraties van eindeloze fotoshoots, masterclasses, popcultuur en honderden Fashion Weeks digitaal na te bootsen. Met zoveel van ons rond de hele wereld die momenteel thuis blijven, zal onze samenwerking Simmers inspireren om make-up artists te worden door zichzelf op een manier te uiten die de game nog nooit eerder heeft aangeboden. Ik kan niet wachten om de creaties van Simmers te zien, zowel in de game als in het echte leven".

De nieuwe functie is per direct voor iedereen beschikbaar in de Cre毛er een Sim-modus in de basisgame.

Discord

Hot
Enqu锚te
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner