hotness 0
News

Geen pay-to-win in Ryse: Son Of Rome

Gepost door

Gisteren werd bekend dat de Ryse: Son Of Rome microtransacties zal bevatten zodat je minder lang zal hoeven sparen voor bepaalde uitrusting, welke je dan kunt dragen in de multiplayer. Al snel ontstond de vrees dat Ryse: Son Of Rome hierdoor pay-to-win zou worden.

Ongegronde vrees verzekert Crytek. De multiplayer is opgedeeld in verschillende tiers, zie het als levels. Je kunt de uitrusting van tier vijf niet kopen en dus ook niet dragen als je dat niveau nog niet bereikt hebt.

''We hebben het specifiek zo ontworpen dat je niet kunt betalen om te winnen. Microtransacties zijn er puur als een handig iets voor de spelers. Het is volledig optioneel en is op geen enkele manier verplicht. Alle content is te krijgen zonder ervoor te betalen,'' aldus Justin Robey van Microsoft.

''We hebben het erin gestopt voor mensen die graag verzamelen. Hoogstwaarschijnlijk zul je naar een volgende tier gaan voor je alles in de lagere hebt vrijgespeeld. Voor wie dan niet wil grinden om de rest te krijgen, is het een optie te betalen voor de rest van de lagere tier.''

0 reacties op "Geen pay-to-win in Ryse: Son Of Rome"