Gelimiteerde PlayStation-schoen komt niet naar Europa

Op 20 januari 2018 maakte Nike bekend dat het de handen ineen had geslagen met Sony om speciale PlayStation-sneakers te ontwerpen, die vervolgens in een zeer gelimiteerde oplage wereldwijd verkocht zouden worden. De schoenen zijn echter reeds verschenen, maar niet wereldwijd.

Eurogamer merkte vrij snel nadat de sale live ging op dat enkel inwoners van de Verenigde Staten de kans kregen om de felbegeerde schoenen te kopen, waarbij ze ook nog door een loting heen moesten komen, iets dat niet ongebruikelijk schijnt te zijn voor zeldzame schoenen. Dit was verrassend, gezien een eerder persbericht van Sony stelde dat de sneakers wereldwijd beschikbaar zouden zijn. Uit antwoorden van Nike op Twitter blijkt echter dat dit nooit het plan is geweest. We hoeven dan ook voorlopig niet te tellen op een dergelijke verkoop voor Europa.

Zoals vaker het geval is bij voorwerpen die in beperkte oplage verschijnen, duiken de sneakers nu op eBay op tegen absurde prijzen, die ondertussen de achthonderd pond gepasseerd zijn. Wie echt niet zonder PS-sneakers kan, weet dus waar te zoeken.

 

 

Bron: Eurogamer

Discord

EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner